Putki päällä, sairaalaan!

 Toukokuussa -20 saan jälleen soiton laitoksesta, 1 ottanut TAAS hatkat! Mikä helvetti siinä on ettei sitä lasta saada pidettyä aisoissa? MIKSI????

Nuo nuoret kun keksii vaikka mitä temppuja eikä ohjaajat ole aina kartalla siitä mitä tapahtuu, ohjaajat ovat koko ajan lähinnä yhden askeleen verran takana. Asioita ehtii tapahtua ennen kuin sen tajuavat että tuollaisiakin keinoja käyttäen nuori pääsee hatkaamaan.

Me jälleen isän kanssa lähdetään etsimään, ei muu auta. Auto parkkiin ja hajaannutaan kaupungille, pari ohjaajaa mukana etsinnöissä, he liikkuvat autolla, kiertävät näitä tuttuja osoitteita joissa 1 yleensä yöpynyt hatkareissuillaan, joissa tätä kamaa vedetään, piikitetään ja nenän kautta nuuskataan.

Kuluu taas useampi yö eikä 1 löydetä, voi missä kunnossa se lapsi onkaan kun vihdoin hänet löydetään?? 

Kunnes tulee puhelinsoitto, kesken työpäivän. Mä soitan takaisin, sieltä ohjaaja vastaa; ollaan just matkalla poliisilaitokselle, 1 on löytynyt, poliisit löysi kaupungilta. Poliisien mukaan ihan ok kunnossa, tehty tarkastus eikä mitään löytynyt. 1 laitettu poliisiautoon ja laitokselle päästyään 1 mennyt yhtäkkiä tosi huonoon kuntoon. Oli ilmeisesti poliisiautossa ollessaan vetänyt kaikki kamat mitä hallussa, ne joita poliisit eivät löytäneet, sitä kamaa nuo piilottaa housuihinsa, jep, sinne alushousuihin!!

Ohjaajat pääsee poliisilaitokselle, 1 äkkiä kyytiin ja suoraan sairaalaan. Ohjaajat vie, ei poliisit! Siellä sairaalan pihalla 1 alkaa agressiiviseksi, uhkaa hakata kaikki jotka koskee. Me isän kanssa vierestä katsotaan sitä tilannetta, EI VOI OLLA TOTTA!! MUA NIIN ITKETTÄÄ, MÄ EN VOI USKOA ETTÄ TUOSSA SEISOO MUN LAPSI! Se pieni lapsi, jollaisena mä hänet vielä näen!! 

Hoitajat kutsuvat vartijat paikalle ennenkuin 1 siirretään huoneeseen, hänet laitetaan lepositeisiin. Siihen 1 sammuu, tulee lääkäri, hoitajat paikalle, huoneessa mukana me ja 2 ohjaajaa. Hoitaja yrittää 1 herätellä, ei enää mitään reaktioita. Nyt on tosi kyseessä, kuoleeko mun lapsi tuohon??

Hänet siirretään tarkkailuhuoneeseen, sykettä ja hengitystä tarkkaillaan. Seuloissa näkyy kaikki mahdollinen, metamfetamiini, amfetamiini, bentsot, kannabis. Ei mikään ihmekään että tuo lapsi on tuossa kunnossa... Verenpaineet laskee, sahailee, en edes muista mitä kaikkea...

Mä vain itken sen tarkkailuhuoneen edessä, EI nyt lopeta se vollottaminen, sun täytyy olla vahva!! Ei tää tilanne muutu vaikka kuinka vollottaisit! Sanotaan niille lääkäreille että 1 ei saa päästää lepositeistä jos/kun hän herää, ottaa hatkat saman tien!! Sovitaan että ohjaajat menevät sairaalalle seuraavana aamuna katsomaan missä kunnossa 1 on, voidaanko hänet ottaa laitokselle. Mä olisin niin halunnut jäädä sinne sairaalaan koko yöksi mutta ei onnistu, ehkäpä ne hoitajat hallitsevat tilanteen ilman mua, ehkä?

Seuraavana aamuna saan soiton sairaalasta; kuule, 1 heräsi, halusi syötävää ja päästä vessaan joten avattiin ne lepositeet. ANTEEKSI MITÄ??? MEHÄN NIMENOMAAN SANOTTIIN ETTEI NIITÄ LEPOSITEITÄ AVATA! No mutta kun hän vaikutti niin kohteliaalta, rauhalliselta että päätettiin ne avata, pitäähän hänen nyt vessaan päästä mutta... NIIN MITÄ?? Vessaan mennessä ottikin sitten ilmeisesti hatkat kun ei enää löydetä mistään, MITÄ??? VITUN IDIOOTTI, VARTTIA ENNEN KUIN OHJAAJAT PÄÄSIVÄT SAIRAALALLE 1 OTTAA SIELTÄ HATKAT ja vain sen takia että pitää vessaan päästä, kyllähän teiltä nyt kusiastioita löytyy, eikö sitä voinut niin hoitaa??? Niin...

Siitä alkoikin sitten taas etsintä, just ollut viime yön sairaalassa tajuttomana ja tuolla hän taas menee kamaa vetäen... Mä en kestä!!!

Meni vuorokausi kun jälleen oltiin kaupungilla kiertelemässä, torilla, siellä on noiden nuorten hengailumestat, sieltä se 1 sitten löytyi, näki meidät ja lähti karkuun. Soitin poliisille, kahteenkin kertaan, juu ei olla tulossa... Missä se apu nyt on jota meille luvattiin huostaanoton yhteydessä?? Ei poliisilla ole aikaa ,on isompiakin tehtäviä kuin joku päihdeongelmainen nuori! VOI VITTU MÄ SANON!!!

Mutta ohjaajien kanssa yhteistyössä saarrettiin, me vanhemmat toisella puolella toria ja ohjaajat toisella puolella ja 1 juoksi meidät nähtyään suoraan ohjaajien syliin! LUOJAN KIITOS, se on taas tältä hetkeltä ohi, hetken saadaan hengähtää ja kerätä voimia siihen seuraavaan hatkaan, kun tarvitsee taas lähteä kaupungille etsimään, siihen meidän on kerättävä voimia!!!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Rikostutkinta

PAINAJAINEN

Ensimmäinen kotiloma